Back

ⓘ 12




                                               

Nokia N8

Nokia N8 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2010, wiwit dipasaraké Oktober taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113.5 x 59.1 x 12.9 mm déné boboté 135 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.5 inchi kanthi résolusi 360 x 640 piksel. Nokia N8 nggunakaké sistem operasi Symbian^3. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia N8 dipirantèni kodhak 12 MP lan fitur LED flash, autofocus,Carl Zeiss optik. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga sa ...

                                               

Nokia 207

Nokia 207 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2013, wiwit dipasaraké Oktober taun 2013 lan duwé ukuran 114.2 x 50.9 x 12.8 mm déné boboté 91.3 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 207 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1020 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 490 jam / 500 jam nalik ...

                                               

Nokia 208

Nokia 208 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2013, wiwit dipasaraké Juli taun 2013 lan duwé ukuran 114.2 x 50.9 x 12.8 mm déné boboté 89.6 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 208 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1020 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 490 jam / 500 jam n ...

                                               

Nokia Asha 503

Nokia Asha 503 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2013, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2013 lan duwé ukuran 102.6 x 60.6 x 12.7 mm déné boboté 110.2 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 256K werna ukuran 3.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Nokia Asha 503 nggunakaké sistem operasi Nokia Asha software platform 1.2. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Asha 503 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, emai ...

                                               

Nokia E51

Nokia E51 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114.8 x 46 x 12 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia E51 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 9.2. Nokia E51 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka M ...

                                               

Nokia 105

Nokia 105 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2013, wiwit dipasaraké Mèi taun 2013 lan duwé ukuran 107 x 44.8 x 14.3 mm déné boboté 70 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.45 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 105 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh kanthi nomer sèri BL-5CB lan bisa kanggo nganti 840 jam nalika standby lan tahan 12 jam 30 ...

                                               

Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2012, wiwit dipasaraké April taun 2012 lan duwé ukuran 119 x 62 x 12 mm déné boboté 131.5 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 65K werna ukuran 3.7 inchi kanthi résolusi 480 x 800 piksel. Nokia Lumia 610 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 7.5 Mango. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 610 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké s ...

                                               

Nokia 5630 XpressMusic

Nokia 5630 XpressMusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké Juni taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 46 x 12 mm déné boboté 83 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Nokia 5630 XpressMusic nggunakaké sistem operasi Symbian. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 5630 XpressMusic dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambun ...

                                               

Nokia Asha 210

Nokia Asha 210 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2013, wiwit dipasaraké Mèi taun 2013 lan duwé ukuran 111.5 x 60 x 11.8 mm déné boboté 97.3 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.4 inchi kanthi résolusi 320 x 240 piksel. Nokia Asha 210 dipekaki papan ketik QWERTY. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Asha 210 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1200 mAh kanthi nomer sèri ...

                                               

Nokia 6510

Nokia 6510 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 43 x 20 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 60 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 yaiku Snake II, Pairs II, Space Impact, Bumper. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa d ...

                                               

Nokia 7710

Nokia 7710 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 128 x 69.5 x 19 mm déné boboté 189 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna ukuran 3.5 inchi kanthi résolusi 640 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia 7710 nggunakaké sistem operasi Symbian 7.0s. Nokia 7710 dipirantèni kodhak 1 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lew ...

                                     

ⓘ 12

  • Milénium: Milénium ping 1 Abad: Abad ping 1 SM Abad ping 1 Abad ping 2 Dasawarsa: 0 - an SM 0 - an 10 - an 20 - an 30 - an Taun: M 9 M 10 M 11 M 12 13 14 15
  • Daftar taun - taun lan dasawarsa ing Abad ping 12 Kalèndher Kadadéan
  • Cithakan: Fèbruari 2010 12 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 43 miturut Kalèndher Grégorius. 1804 - Immanuel Kant, filsuf misuwur Jerman, séda ing Königsberg
  • 12 November punika dinten ingkang kaping 316 utawi 317 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1927 - Trotski ditokaké saka Parté Kuminis Stalin kuwasa
  • 12 September punika dinten ingkang kaping 255 utawi 256 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 490 SM - Atena menang perang nglawan tiyang Pèrsi ing
  • 12 Mèi punika dinten ingkang kaping 132 utawi 133 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1998 - Tragedhi Trisakti ingkang damel 4 sekawan mahasiswa
  • 12 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 346 utawi 347 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. Kalèndher kadadéan
  • 12 Januari punika dinten ingkang kaping 12 miturut Kalèndher Grégorius. 2010 - Lindhu mawi kakiyatan 7 skala Richter ngoregi kitha krajan Haiti lan sacelakipun
  • 12 Maret punika dinten ingkang kaping 71 utawi 72 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1967 - Sidhang MPRS ngangkat Jend. Soeharto dados Présidhèn
  • 12 Agustus punika dinten ingkang kaping 224 utawi 225 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1759 - Paprangan ing Kunersdorf, Jerman 1953 - Uni Sovyet