Back

ⓘ 71




                                               

Alexander Ngadus

Alexander Ngandus, miyos wonten ing Flores, NTT sapunika yuswanipun 71, piyambakipun minangka Ketua Adat Wae Rebo wiwit saking taun 2011. Wiwit Wae Rebo dipunbikak dados tujuan wisata, ing taun 2018, alexander kagungan jejibahan tambahan. Gantosan kalihan sesepuh sanesipun, piyambakipun kedah tansah siaga nyambut wisatawan. Piyambakipun tansah mimpin ritual adat panampi tamu wonten ing rumah adat. Wonten ing griya punika, gendang ingkang dipunagem kangge ritual-ritual adat dipunsimpen.

                                               

Nokia 5310 XpressMusic

Nokia 5310 XpressMusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103.8 x 44.7 x 9.9 mm déné boboté 71 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.1 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Snake II, Music Guess, Towerbloxx. Nokia 5310 XpressMusic dipirantèni kodhak 2 MP. ...

                                               

Tandha asu

Tag asu iku istilah sing ora resmi nanging umum kanggo jinis tag identifikasi tartamtu sing digunakake dening personel militer. Panggunaan utama tag kanggo identifikasi korban ; kaya ngono, dheweke duwe informasi babagan personel sing ditulis, lan ngirim informasi medis dhasar sing penting kayata jinis getih lan riwayat inokulasi. Dheweke asring uga nuduhake preferensi agama. Tag asu biasane digawe saka logam tahan korosi. Umume ngemot rong salinan informasi, kanthi wujud siji tag sing bisa dipecah dadi loro, utawa dadi rong tag sing padha ing rantai sing padha. Duplikasi sing disengaja ik ...

                                               

Bekal pambajak

Makan siang ploughman yaiku panganan sing adhem ing Inggris sing adhedhasar roti, keju, lan bawang, biasane diiringi butter lan acar. Barang tambahan kayata ham, salad ijo, endhog rebus, lan apel bisa ditambah. Kaya jenenge, umume dipangan nalika nedha awan, utamane ana gandhengane karo pub, lan asring diiringi bir. Panganan kasebut saya populer ing taun 1970-an. Iki dianggep paling ora adhedhasar sebagian budaya Inggris saka "pencabutan teknologi lan modernitas lan hubungan cinta sing diperbarui kanthi jaman nasional sing ideal", sanajan katon dadi sebab utama makan siang ploughman kasebu ...

                                     

ⓘ 71

  • Milénium: Milénium ping 1 Abad: Abad ping 1 SM Abad ping 1 Abad ping 2 Dasawarsa: 50 - an 60 - an 70 - an 80 - an 90 - an Taun: 68 69 70 M 71 72 73 74
  • Lutetium uniné ljuːˈtiːʃiəm iku unsur kimia kanthi simbul Lu lan nomer atom 71 Pirsani informasi ngenani Lutetium ing KamusWiki. WebElements.com - Lutetium
  • 12 Maret punika dinten ingkang kaping 71 utawi 72 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1967 - Sidhang MPRS ngangkat Jend. Soeharto dados Présidhèn
  • 11 Maret punika dinten ingkang kaping 70 utawi 71 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1966 - Supersemar, dinten lairipun Surat Perintah Sebelas Maret
  • La nganti lutetium Lu ing tabel périodik, kanthi nomer atom 57 nganti 71 Kabèh lantanida, kajaba lutetium, iku unsur blok - f kang elektronné kaisi
  • Nanggroe Acèh Darussalam. Riyin kitha punika anami Kutaraja. Wiyaripun Tlatah: 71 km² Padunung, : 300.000 jiwa. Provinsi: NAD Pratélan kabupatèn lan kutha ing
  • the taxon name Arthropoda PDF Arthropod Systematics & Phylogeny, 71 2 71 74 Gould, S. J. 1990 Wonderful Life: The Burgess Shale and the Nature
  • Surat Nuh basa Arab: نوح, Nuh yaiku surat kaping 71 ing sajeroning al - Qur an. Surat Nuh uga kagolong Surat Makkiyah kang kapengkar dning 28 ayat. Asma
  • 1913 kapundhut ing Kupang, Nusa Tenggara Timur, 29 Juli 1985 nalika yuswa 71 taun iku pahlawan nasional Indonésiasaka Nusa Tenggara Timur. Dhèwèké sekolah
  • dipunpimpin Louis Napoleon, naklukaken wadya Austria. 1920 - Hongaria kicalan 71 teritori lan 63 populasi nalika Traktat Trianon dipuntapakastani ing Paris
  • dipasaraké Oktober taun 2011 lan duwé ukuran 110 x 45.5 x 14.9 mm déné boboté 71 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel
  • kang kalebu logam transisi kanthi nomer atom 21 nganti 30, 39 nganti 48, 71 nganti 80, lan 103 nganti 112. Jeneng transisi dijupuk saka posisi unsur - unsur
António Guterres
                                               

António Guterres

Antonio Manuel de Oliveira Guterres, GCC yaiku politisi Portugis lan mantan Perdana Menteri Portugal lan Presiden saka sosialis Internasional. Ing sapunika panjenengane minangka Komisioner Agung PBB kanggo Pengungsi. Cithakan:Kotak suksesi petahana