Back

ⓘ Salim A. Fillah




Salim A. Fillah
                                     

ⓘ Salim A. Fillah

Salim A. Fillah ya iku juru nulis buku Islam saka Kutha Ngayogyakarta. Jenengé dadi kondhang lantaran buku Nikmatnya Pacaran Setelah Pernikahan. Saliyané nulis buku, Salim A. Fillah uga salah siji sing nguripi Masjid Jogokariyan, Kutha Ngayogyakarta.

                                     

1. Latar wuri

Wiwit cilik, dhèwèké wis seneng buku. Jagading tulis-tinulis lekas dènmempengi nalika ngangsu kawruh ing SMA Teladan Yogyakarta. Kamempengané ing panulis dadi moncèr lantaran buku Nikmatnya Pacaran Setelah Pernikahan 2003 sing ngiras minangka buku kapisan sing dibabar Pro-U Media. Saliyané nulis buku, Salim A. Fillah uga mempeng ing panityaning Masjid Jogokariyan, Kutha Ngayogyakarta. Ing masjid iki, Salim A. Fillah dadi sing ngamong pangajian Majelis Jejak Nabi.

Jeneng Salim A. Fillah tau dadi pawarta magepokan surat binuka sing dènkirim marang bleger-begering pulitik. Surat binuka kapisan dènkirim marang Prabowo Subianto, calon présidhèn saka Parté Gerindra ing Pilprès 2014. Surat binuka kapindho ya iku surat binuka marang Wakil Présidhèn Jusuf Kalla taun 2015.

                                     

2. Karya

  • Dalam Dekapan Ukhuwah 2010.
  • Jalan Cinta Para Pejuang 2008.
  • Barakallahu Laka: Bahagianya Merayakan Cinta 2005.
  • Saksikan Bahwa Aku Seorang Muslim 2007.
  • Agar Bidadari Cemburu Padamu 2004.
  • Gue Never Die 2006.
  • Nikmatnya Pacaran Setelah Pernikahan 2003.
  • Lapis-lapis Keberkahan 2014.