Back

ⓘ Inikah Rasanya




                                     

ⓘ Inikah Rasanya

Inikah Rasanya ya iku sinétron sing disetèl ana ing SCTV wiwit 1 Sèptèmber 2003 ngantèk 12 Juli 2005. Cacah épisodhené ana 98. Sinétron iki digawé Rapi Films.

                                     

1. Sing main

  • Raya Kohandi dadi lakon Bemby
  • Ricky Harun
  • Gilbert Marciano dadi lakonJason
  • Asmirandah dadi Sofie
  • Nia Ramadhani dadi Niken
  • Aji Yusman dadi lakon Aldy
  • Teresa Bleszynski dadi Tante Cindy
  • Lola
  • Dinda Kirana
  • Sofyan Hadi
  • Evan Kashogi
  • Rifky Balweel dadi lakon Jono
  • Alyssa Soebandono dadi lakon Nadia
  • Nadia Vega dadi lakon Mini
  • Yuki Kato dadi Jinny
                                     
  • kaya ta: Inikah Rasanya Aku Hamil, Pengantin Remaja, Rahasia Ilahi, Lové, dan Romantika Remaja. Celine uga tau main FTV ya iku: Inikah Rasanya Ghost
  • tokoh Bemby wonten ing sinétron saha filem ingkang irah - irahanipun INIKAH RASANYA Raya Kohandi akting wonten ing filem punika nalika taun 2005. Sasampunipun
  • wiwit misuwur jenengé sawisé dadi bintang ing sinétron - sinétron kaya ta Inikah Rasanya lan Cinta SMU 2. Sawisé iku artis kang lumrahé diundang Andah iki diajak
  • Lama Bersemi Kembali Cantik Cantik Magic Eiffel I m In Love 2003 Inikah Rasanya Cinta ? 2005 Jomblo 2006 Pesan Dari Surga 2006 D Bijis 2007
  • gae main sinétron produksi Rapi Films sabanjuré salah sijiné sinétron Inikah Rasanya Mutiara Hati, Cinta SMU 2, ABG lan Aku Hamil. Saka sinétron, Reza wiwit