Back

ⓘ Martin Kelly




Martin Kelly
                                     

ⓘ Martin Kelly

Martin Ronald Kelly iku sakwijining juru main bal-balan sing berkewarganegaraan Inggris lan tau main ing Liverpool FC minangka pemain saka jebolan akadhemi, nanging wiwit taun 2014 Kelly dilego déniing manajer Liverpool nalika iku, Brendan Rodgers menyang klub Londhon yaiku Crystal Palace. Kelly kang manggon ana ing posisi bèk swiwi iku satemené digadhang bakal dadi legendha ing Liverpool, nanging amarga ketaman cedera lan mainé kang dirasa kurang prigel, satemah kelakon didol.

Kelly iku produké Akademi Liverpool lan wis gabung wiwit umuré pitung taun, tau disilihné ana ing Huddersfield Town taun 2009 kanggo nambah jumlah pengalamané main. Ndèk taun 2014 areké pindah ana ing Crystal Palace F.C. lan tanggal 26 Mèi 2014 areké melok tetandhingan bal-balan kekancan nglawan Norwégia. Wulan November taun 2015 areké dadi pahlawan kanggo kemenangané Crystal Palace F.C. wektu nglawan klubé ndisik ya iku Liverpool nanging areké ora gelem mangayubagya golé. Ndèk taun 2016 iki areké orak melok kejuaraan Eropa sing dianakaké ing Perancis.

                                     
  • minangka Sandy Josh Helman minangka Jeb Robert Duvall minangka Cash James Martin Kelly minangka Rob Farrior Nicole Forester minangka Nancy Holt Jack Reacher
  • Harrison Damon Hill Eric Idle Arthur Kelly Jim Keltner Astrid Kirchherr Paul Lanzanic Jeff Lynne George Martin Paul McCartney Gary Moore Gordon Murray
  • John Gatins. Juru paraga film iki yaiku Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly, John Goodman, Bruce Greenwood, Brian Geraghty, Tamara Tunie lan
  • profesor di Universitas Massachusetts Amherst. The poet conqueror olèh Kelly Grovier, The Guardian, 25 Juli 2004 - Tinjauan tentang Neruda: A Passion
  •  lan dicathet minangka tipe anti adiwira. Statham duwé gayutan karo modèl Kelly Brook tekan tengahan taun 2000 - an. ing taun 2010, dhèwèké iku duwé gayutan
  • Docter minangka produser eksekutif. Fitur panggon suara filem kasebut yaiku Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters, Robbie Coltrane
  • Zelda John Kapelos as Mr. Arzoumanian, pemilik bangunan bioskop Morgan Kelly minangka Pie Guy, karyawan restoran Filem Shape of Water ditampa kanthi