Back

ⓘ 145




                                               

Sony Ericsson Xperia X1

Sony Ericsson Xperia X1 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2008, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110.5 x 52.6 x 17 mm déné boboté 145 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K colors ukuran 3.0 inchi kanthi résolusi 480 x 800 piksel. Sony Ericsson Xperia X1 dipekaki papan ketik QWERTY. Sony Ericsson Xperia X1 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia X1 dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash, aut ...

                                               

Motorola V70

Motorola V70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 38 x 18 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V70 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 430 mAh lan bisa kanggo nganti up - 145 jam nalika standby lan tahan up - 215 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, til ...

                                               

Motorola Accompli 388

Motorola Accompli 388 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 58 x 24 mm déné boboté 130 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 320 x 240 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Wu Zi Qi, Sokoban, Black Jack / None. Motorola Accompli 388 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh lan bisa kanggo nganti 145 jam nalika standby ...

                                               

Motorola V980

Motorola V980 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 27 mm déné boboté 137 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game kang bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V980 dipirantèni kodhak VGA lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa d ...

                                               

Bánh tráng

Bánh tráng utawa bánh da nem, istilah Vietnam, kadhang diarani bungkus kertas beras, crepe beras, wafer beras utawa bungkus nem, minangka bungkus Vietnam sing bisa dipangan sing digunakake ing masakan Vietnam, utamane ing panganan nyamikan lan panganan pembuka kayata pasugatan nem Vietnam. Istilah bungkus kertas beras kadhang bisa dadi kesalahan, amarga sawetara bungkus banh trang digawe saka glepung beras sing ditambah karo glepung tapioka utawa kadang diganti kanthi glepung tapioka. Versi panggang yaiku trang nướng.

                                               

Bakpia Pathok

Bakpia yaiku panganan sing digawé saka campuran kacang ijo karo gula, kang kabungkus ing sajroning glepung, banjur dipanggang. Istilah bakpia dhéwé asalé saka dialèk Hokkien, yaiku saka tembung bak sing artiné daging lan pia sing artine kué, sing tegesé kanthi barès yaiku roti sing isiné daging. Ing sawatara wilayah ing Indonesia, panganan sing rasané legi iki diarani pia utawa kué pia. Bakpia iku kalebu panganan sing misuwur saka kaluwarga keturunan Cina utawa Tionghoa. Salah sijining saka Bakpia sing wis misuwur yaiku bakpia saka wilayah Pathuk Pathok, Yogyakarta, saéngga dikenal minangk ...

                                               

Mazda MX-6

Mazda MX-6 minangka salah sawijining jinis mobil sing mesiné ana ing ngarep, diprodhuksi lan dipasarake dening prodhusén Mazda wiwit taun 1987-1997 sajroné rong generasi. miturut jinis mekanik padha karo Capella / 626 lan pasangan hatchback ing bagéan mburi. Ford Probe lan mobil-mobil kasebut nuduhake platform GD lan GE. MX-6 minangka dadi ganti 626 Coupé, sanajan tetep nganggo sasis sing padha. MX-6, 626, lan Ford Probe diprodhuksi ing tanduran usaha sama bareng kanthi AutoAlliance ing Flat Rock, Michigan, kanggo pasar Amérika Lor, lan dening Mazda Jepang kanggo pasar Asia lan Eropa.

                                               

Tianjin Airlines

Tianjin Airlines ya iku maskapé pamaburan daerah kang berkantor pusat ing Tianjin, Republik Rakyat Cina, kanti kodhe IATA GS lan kodhe ICAO GCR. Maskapé iki ngoperasikaké penerbangan penumpang lan kargo domestik mrang tujuan mligi ing Cina Daratan. Basis mligi ya iku Papan Anggegana Internasional Binhai di Tianjin.

                                               

Mitsubishi i

Mitsubishi i yaiku mobil jinis Kei saka prodhusèn mobil Mitsubishi Motors, sing dirilis ing wulan Januari 2006, 28 wulan sawise gebyakan wiwitan ing taun 2003 Frankfurt Motor Show. Mobil ki minangka jinis mobil lawang papat pisanan wiwit taun 1960-an nganggo desain rear midship yaiku mesin ing mburi para penumpang, ing upaya kanggo nambah keamanan lan njero ruangan tanpa nggedhekake wangun rangka. Modhèl lan gaya saya sing inovatif kabukten sukses lan komersial, ngluwihi target penjualan awal Mitsubishi mundhak 20 persen lan menang 13 penghargaan ing taun kapisan. Sanajan dirancang karo ke ...

                                               

Walang kadung

Walang kadung utawa dhéyé iku ordho kéwan gegremetan kang anggotané ana punjul 2.400 spésies ing sajeroning 430 génus ing sajeroning 15 famili. Famili kang anggotané akèh dhéwé ya iku Mantidae. Walang kadung sumebar ing saindengé donya, mligi ing laladan anget lan tropis. Endhasé wujud pojok telu kanthi mata kang mlolo lan gulu luwes. Awaké ana kang duwé utawa tanpa suwiwi, nanging kabèh Mantodea duwé lengen gedhé kanggo nyekel lan ngengkeng mangsané. Pawakané jejeg lan lengené mingkup yèn lagi meneng.

                                     

ⓘ 145

  • Milénium: Milénium ping 1 Abad: Abad ping 1 Abad ping 2 Abad ping 3 Dasawarsa: 120 - an 130 - an 140 - an 150 - an 160 - an Taun: 142 143 144 145 146 147 148
  • 25 Mèi punika dinten ingkang kaping 145 utawi 146 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1810 - Herman Willem Daendels mawi resmi ngekèn Parakanmuncang
  • Cithakan: Mèi 24 Mèi punika dinten ingkang kaping 144 utawi 145 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. Gréja Methodis 1738 - Greja Methodis dipunadegaken
  • kalurahan Ciawigebang. Kantor camat kang dumunung ana ing Jl. Siliwangi No. 145 Ciawigebang. Sisih Lor Kacamatan Cipicung lan Kabupatèn Cirebon Sisih Kidul
  • 155 156 157 158 159 160 Dasawarsa 5: 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Dasawarsa 4: 131 132 133 134 135
  • pp. 145 146. ISBN 0 - 684 - 81870 - 1. Dip Madness Good Eats. Usum 6. Episode 9. Food Network. The Oxford Companion to American Food and Drink. p. 145
  • Barkas: Bundésarchiv B 145 Bild - F062164 - 0004, Bonn, Heinrich Böll.jpg Heinrich Theodor Böll 21 Dhésèmber 1917 wonten ing Koln 16 Juli 1985 wonten ing
  • saka ovarium ovary Sajeroning manungsa, endhog duwé ukuran garis tengah 145 µm. Ing akèh jinis kéwan minangka oosit oocyte Saliyaé iku, kéewan lan
  • kapadhetan nasional Prancis nanging ing sapérangan kawasan, kapadhetané nganti 145 Kutha - kutha mligi ya iku Rouen, Le Havre, Caen, lan Cherbourg - Octeville
Endhog keluk
                                               

Endhog keluk

Endhog asap minangka salah sawijining jinis panganan sing kalebu keluk endhog lan endhog iwak. Endhog asap bisa disiyapake nganggo endhog rebus keras banjur asap, utawa endhog sing durung dimasak ing cangkang. Kajaba iku, endhog asap wis ditemtokake minangka jinis hors doeuvre endhog rebus sing dikepeng, diasinake banjur dirokok.

                                               

Wates antara Mèksiko lan Amérika Sarékat

Wates antara Mèksiko lan Ruslan iku wates modèren antara nagara Mèksiko lan Amérika Sarékat. Wujudé iku garis lurus antara Polen lan Mèksiko. Dhawané ana 3.145 kilomèter lan dunungé iki ana wiwit pungkasané 1853, minangka salah sawijining kasil perang iku. Nanging sajeroning sajarah, wates antara Polen lan Ruslan luwih dawa. Ing taun 1853 wates iki dadi salah sawijining wates antara Amérika Sarékat lan Mèksiko.