Back

ⓘ 196




                                               

Fésénjān

Khoresh-e fesenjān, Utawa mung fesenjān, yaiku olah-olahan jinis rebus Iran saka propinsi Gilan, Iran. Rasane nganggo pasta delima lan kenari sing diiris lan rempah-rempah kaya kunyit, kayu manis, kulit jeruk, kapulaga, lan rosebud. Biasane digawe nganggo terong lan unggas. Fesenjān uga bisa digawe nganggo bal daging utawa potongan wedhus. Gumantung saka resep, bisa duwe rasa kang legi utawa ora asem. Fesenjān disuguhake nganggo sega putih utawa kuning Iran. Iki kalebu bagean saka meja makan ing perayaan Shabe Yalda. Uga dipangan ing Republik Azerbaijan.

                                               

Bulalo

Bulalô ya iku olah-olahan daging sapi saka nagara Filipina. Panganan minangka sup werna-warni sing digawé saka daging sapi kang dimasak lan sumsum balung nganti kolagen lan gajihé kacampur menyang duduh sing cetha. Racaké kalebu jejanganan godhong, jagung ing cob, loncang, bawang, brambang, jaé, lan kécap iwak. Kentang, wortel, utawa tela uga bisa ditambah. Padatané sop iki dipangan karo sega nganggo kécap lan jeruk nipis ing sisih pinggir. Bulalo asli saka wilayah Luzon Kidul ing Filipina, mliginéing provinsi Batangas lan Cavite. Sesuguh sing padha ing wilayah liya ing Filipina kalebu can ...

                                               

Powiat Nowy Sącz

Powiat Nowy Sącz iku powiat ing Polen. Kutha krajané ya iku Nowy Sącz. Powiat iki papané ana ing propinsi Malopolskie lan nduwé padunung 196.054 jiwa.

                                     

ⓘ 196

  • Milénium: Milénium ping 1 Abad: Abad ping 1 Abad ping 2 Abad ping 3 Dasawarsa: 170 - an 180 - an 190 - an 200 - an 210 - an Taun: 193 194 195 196 197 198 199
  • 14 Juli punika dinten ingkang kaping 195 utawi 196 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1789 - Baluwarti Bastille ing Paris, Prancis dipunserbu.
  • 15 Juli punika dinten ingkang kaping 196 utawi 197 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1799 - Watu Rosetta pinanggih ing Rashid Mesir déning Pierre
  • Gliwice Jerman Gleiwitz iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 196 361 jiwa. Lukas Podolski LAW COURT Main street Zwycięstwa Cathedral of
  • 196 Sutradara Teguh Karya Pawang Hujan 196 Sutradara Teguh Karya Kabut Di Pagi Paskah 196 Sutradara Teguh Karya Perkawinan 196 Sutradara
  • ngguncang Pulo Bali watawis jam 20.00 WITA. Sakbotenipun 22 jalmi tiwas lan 196 cidra. 1 - Parté Buruh pimpinan PM Clark mesthèkaken kamenangan wonten ing
  • Taun - Taun Abad kaping 2 Masehi: Dasawarsa 10: 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Dasawarsa 9: 181 182 183 184 185 186
  • Myth 1978 - 1981 JSTOR: Indonésia Vol. 57, Archipel Apr., 1993 pp. 175 - 196 Southeast Asia Program Publications at Cornell University. Dibukak ing 23
  • Journal of Palestine Studies via JSTOR Vol. 23, No. 4, Summer, 1994, pp. 196 - 200 accessed December 4 2007. Relevant quotation: On page 146 of my book
  • mangan mangan. Aji gizi kacang lanjaran mentah per 100 g 3.5 oz Energi 196 kJ 47 kcal Karbohidrat 8 g Diet serat 3, 6 g Lemak 0 g Protein 3 g Persentase
  •  65 66. sfnp error: no target: CITEREFSchultze2000 help Marks 2010 kk. 196 200, Borscht sfnp error: no target: CITEREFMarks2010 help Burlakoff