Back

ⓘ 205




                                               

Provinsi Sondrio

Provinsi Sondrio iku provinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Sondrio. Jembar wewengkon 3.212 km², lan populasi 176.856 2001. Ana 78 comune ing provinsi iki. Provinsi iki wewatesan karo Switzerland presisé karo Canton Grisons ing sisih lor lan kulon, Como lan Lecco ing sisih kulon, provinsi Bergamo lan Brescia ing sisih wétan lan regione Trentino-Alto Adige /Südtirol ing sisih wétan.

                                               

Sony Ericsson Xperia Neo

Sony Ericsson Xperia Neo ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2011, wiwit dipasaraké Maret taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 116 x 57 x 13 mm déné boboté 126 gram. Layaré LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.7 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Sony Ericsson Xperia Neo nggunakaké sistem operasi Android 2.3.4. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia Neo dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo s ...

                                               

Sony Ericsson Live With Walkman

Sony Ericsson Live With Walkman ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Oktober taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 56.5 x 14.2 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.2 inchi kanthi résolusi 320 x 480 piksel. Sony Ericsson Live With Walkman nggunakaké sistem operasi Android 2.3. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Live With Walkman dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP ...

                                               

Sony Ericsson Xperia Neo V

Sony Ericsson Xperia Neo V ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Oktober taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 116 x 57 x 13 mm déné boboté 126 gram. Layaré LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.7 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Sony Ericsson Xperia Neo V nggunakaké sistem operasi Android 2.3.4. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia Neo V dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. K ...

                                               

Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson Xperia Ray ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Agustus taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 53 x 9.4 mm déné boboté 100 gram. Layaré LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.3 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Sony Ericsson Xperia Ray nggunakaké sistem operasi Android 2.3. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia Ray dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesa ...

                                               

Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Arc ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2011, wiwit dipasaraké Maret taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 125 x 63 x 8.7 mm déné boboté 117 gram. Layaré LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 4.2 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Sony Ericsson Xperia Arc nggunakaké sistem operasi Android 2.3. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia Arc dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo ses ...

                                               

Sony Ericsson Xperia Arc S

Sony Ericsson Xperia Arc S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 125 x 63 x 8.7 mm déné boboté 117 gram. Layaré LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 4.2 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Sony Ericsson Xperia Arc S nggunakaké sistem operasi Android 2.3.4. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia Arc S dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3 ...