Back

ⓘ 224




                                               

4bia

4bia utawi phobia inggih punika filem horor Thailand ingkang gadhah sekawan segmen ingkang saben-saben segmen dipunserat lan dipunsutradarai déning Youngyooth Thongkonthun, Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom, lan Paween Purijitpanya.

Salad kukis
                                               

Salad kukis

Salad cookie minangka salah sawijining olahan panganan cuci mulut saka negara-negara AS Minnesota lan Dakota Lor sing digawe karo buttermilk, puding vanilla, krim cambuk, jeruk mandarin, lan cookie roti lapis stripe fudge. Iki misuwur karo bocah-bocah lan kanggo potlucks. Woh wohan beri uga bisa ditambah. Salad uga disiapake ing wilayah liyane ing Midwestern Amerika Serikat.