Back

ⓘ Sing Street (Filem taun 2016)




                                     

ⓘ Sing Street (Filem taun 2016)

Sing Street iku filem musikal komédi-drama saka Irlandia sing diserat, diprodhuksi lan disutradarai déning John Carney. Distèr déning Lucy Boynton, Maria Doyle Kennedy, Jack Reynor, Kelly Thornton, lan Ferdia Walsh-Peelo, mula ceritané eneng bocah lanang sing nggawé band kanggo gawé kagum bocah wadon.

Filem iki digebyag ing Sundance Film Festival ing 24 January 2016. Sing Street dibabar ing Irlandia ing 17 March 2016, ing US tanggal 15 April, lan ing UK tanggal 20 May.

Lagu latar ing filem iki digebyag déning Decca Records tanggal 18 Maret 2016. Ing ngisor iki kacepak lelagon ing filem:

  • "Brown Shoes" – Sing Street
  • "Up" – Sing Street
  • "Stay Clean" – Motörhead
  • "The Riddle of the Model" – Sing Street
  • "Drive It Like You Stole It" – Sing Street
  • "Rock N Roll Is a Risk" Dialogue – Jack Reynor
  • "Steppin Out" – Joe Jackson
  • "Rio" – Duran
  • "Town Called Malice" – The Jam
  • "A Beautiful Sea" – Sing Street
  • "Pop Muzik" – M
  • "Girls" – Sing Street
  • "Up" Bedroom Mix – Sing Street
  • "To Find You" – Sing Street
  • "Go Now" – Adam Levine
  • "Maneater" – Hall & Oates
  • "In Between Days" – The Cure
                                     
  • September 2016 lan dibabar kanggo para pamirsa Amérikah Sarékat ing tanggal 30 September 2016 déning Bleecker Street Lan ing Inggris, filem iki kababar
  • mbalik main peran ing filem The Social Network 2010 Beastly 2011 21 Jump Street 2012 Need for Speed 2014 lan filem komedi cekak Ben and Kate
  • sawenèh filem contoné filem Accepted 2006 Superbad 2007 Knocked Up 2007 21 Jump Street 2012 This Is the End 2013 lan 22 Jump Street 2014
  • Heart of the Sea inggih punika filem sandhiwara pangulandara 3D saking Amérikah Sarékat - Spanyol ingkang didamel ing taun 2015, dipunangkat saking buku
  • ing Festival Film Taun Anyar ing 15 Oktober 2016 lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 14 April 2017 lan tanggal 21 April 2017. Filem iki ditampa kanthi
  • ing taun 2005 kanthi kategori Best Supporting Actor ing filem Million Dollar Baby 2004 lan dhèwèké uga nampa nominasi Oscar awit mainé ing filem Street
  • Money Monster ya iku filem thriller saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2016 Filem iki diarahake déning Jodie Foster dhedhasar skenario anggitané
  • Santa Barbara lan sitkom Growing Pains ing taun 1990 - an. Dhèwèké miwiti maén ing the comedic sci - fi horror filem Critters 3 1991 lan éntuk kritik rikala
  • Suchet, sing uga dadi pambiwara iku anaké adhiné, Peter, sing enom dhéwé. Mbahé Suchet saka ibuné, James Jarché, iku sawijining fotograd Fleet Street wigati
  • 2 Juli taun 1990 dhèwèké iku paraga wédok saka Ostralia. Robbie miwiti karir ing filem nalika mbintangi filem indepènden ing pungkasan taun 2000an.
  • Victoria & Abdul yaiku filem drama biografi taun 2017 sing disutradarani dening Stephen Frears lan digawé dening Tim Bevan, Eric Fellner, Beeban Kidron
  • 6, 2007. Dibukak ing January 8, 2016 Kelly, Kate January 8, 2007 Hollywood Tests a Dynamic Duo The Wall Street Journal. Dibukak ing April 30, 2007