Back

ⓘ Wong ing bal-balan




                                               

Gareth Southgate

Gareth Southgate, yaiku pelatih tim nasional bal Inggris. Gareth Southgate uga nglatih tim nasional Inggris ing Piala Dunia 2018 ing Rusia. Gareth Southgate yaiku pelatih kang nduweni jasa gede kangge Inggris, dheweke bisa nglatih pemain Inggris luwih maju lan apik. Sakliyane niku, dheweke uga mantan pemain tim nasional Inggris kang nduweni jasa lan tak-tik dolanan bal kang apik. Southgate yaiku pekerja keras, ramas, seneng maca buku, seneng dolan ing alam, Southgate uga ora seneng kekerasan lan ora seneng ngrepoti wong liya. Southgate nduweni ciri khas rambut klimis lan jenggot pendek, la ...

                                     

ⓘ Wong ing bal-balan

  • yuta wong ing 200 nagara, lan ndadèkaké ulah raga paling kondhang ing donya. Bal - balan iku tujuané nyithak gol sakakèh - akèhé kanthi nganggo bal saka kulit
  • Kiper utawa asring karan kang jaga gawang ing bal - balan yaiku salah siji pusisi ing tim bal - balan Tim bal - balan kaya ta pang olahraga liyané, yaiku wis
  • mèmper banget karo bal - balan jaman saiki. Sanadyan mangkono, wong - wong Koréa tepung karo vèrsi modhèren bal - balan sapisanan ing taun 1882 nalika awak - awak
  • Tim nasional bal - balan Brasil makili Brasil sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka tim paling suksès sajeroning sajarah. Brasil kaping
  • Daniel Potts lair ing Barking, 13 April 1994 umur 26 taun ya iku juru main bal - balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub West Ham United
  • Jajang lair ing Bandung, Jawa Barat, 12 Juli 1989 umur 31 taun ya iku sawijining juru main bal - balan Indonesia asal Klub Pelita Bandung Raya kang nglungguhi
  • Indo. Alhasil bal - balan kang paling disenengi amarga ora mbutuhake panggon kang mirunggan lan wong - wong pribumi uga olèh main bal - balan Lapangan Singa
  • lair ing Utrecht, Walanda, 31 Oktober 1964 umur 56 taun iku sawijining juru main bal - balan Walanda uga panjenengané kagolong juru main bal - balan saka
  • Robert Kieran Dennis Hall lair ing Aylesbury, 20 Oktober 1993 umur 27 taun ya iku juru main bal - balan kang nduwé kewarganagaraan Inggris, kang main
  • David Odonkor ya iku juru main bal - balan profèsional teka Jerman sing tau main ing tim bal - balan La Liga Spanyol karo Real Betis. Nalika nduwé warga nagara