Back

ⓘ 360




                                               

Sony Ericsson Satio (Idou)

Sony Ericsson Satio ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké Oktober taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 55 x 13 mm déné boboté 126 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 16M werna ukuran 3.5 inchi kanthi résolusi 360 x 640 piksel. Sony Ericsson Satio nggunakaké sistem operasi Symbian 9.4. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Satio dipirantèni kodhak 12 MP lan fitur LED flash, autofocus. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka M ...

                                               

Siemens S35i

Siemens S35i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 46 x 21 mm déné boboté 99 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 80 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku Wayout, Reversi, Quattropoli, Minesweeper. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 650 mAh lan bisa kanggo nganti 60 jam - 220 jam nalika standby lan tahan 100 menit - 360 menit nalika kanggo ...

                                               

Nokia C7

Nokia C7 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Oktober taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117.3 x 56.8 x 10.5 mm déné boboté 130 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.5 inchi kanthi résolusi 360 x 640 piksel. Nokia C7 nggunakaké sistem operasi Symbian^3. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia C7 dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, emai ...

                                               

Sony Ericsson K310

Sony Ericsson K310 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 44 x 17 mm déné boboté 82 gram. Layaré UBC, 65K werna ukuran 1.74 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Sony Ericsson K310 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 360 jam nalika standby l ...

                                               

Nokia 3108

Nokia 3108 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46.4 x 24 mm déné boboté 93 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.45 inch kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 360 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun ik ...

                                               

Nokia 7020

Nokia 7020 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2009, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91.2 x 46.7 x 17.3 mm déné boboté 86.2 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 9. Nokia 7020 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BL ...

                                               

Nokia 6650 Fold

Nokia 6650 Fold ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2008, wiwit dipasaraké Juni taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99.7 x 47 x 16.2 mm déné boboté 112 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia 6650 Fold nggunakaké sistem operasi Symbian. Nokia 6650 Fold dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun ...

                                               

La Catrina

La Calavera Catrina utawa Catrina La Calavera Garbancera iku sawijining kagunan étsa ing sèng kang kondhang ing taun 1910–1913 lan digawé déning juru cithak saka Mèksiko, juru ilustrasi kartun, the Mexican printmaker, cartoon illustrator lan juru litografi, José Guadalupe Posada. La Catrina iki minangka gambaran satir saka wong asli Mèksiko kang dirasa déning Posada seneng niru-niru utawa péning mèlu-mèlu ngadhaptasi tradhisi aristokrat saka Éropah ing jaman pra-révolusi. La Catrina wis dadi sawijining ikon ing Mèksiko nalika mèngeti Día de Muertos utawa "Dinané wong Mati". Kagunan étsa in ...

                                               

Olahan Sylheti

Masakan Sylheti nggambarake budaya panganan Sylhetis. Iki kalebu Hatkora sing asem tangkora kanggo tikka masala pitik sing panas utawa daging sapi Hatkora, kembang manisan Tusha Shinni dadi Nunor Bora sing gurih lan iwak sing difermentasi, Hutki Shira. Hatkora minangka woh umum lan digunakake kanggo masak masakan sing beda karo iwak lan daging. Dipenuhi karo Vitamin C lan antioksidan, kari Hatkora paling apik dipangan nganggo nasi. Sanajan Sylhetis umume panganan pari lan iwak, sistem kuliner beda-beda karo non-Sylhetis. Masyarakat multikultural ing Lembah Barak nganti lembah Surma, lan di ...

                                     

ⓘ 360

  • Milénium: Milénium ping 1 Abad: Abad ping 3 Abad ping 4 Abad ping 5 Dasawarsa: 340 - an 350 - an 360 - an 370 - an 380 - an Taun: 357 358 359 360 361 362 363
  • Dasawarsa 360 - an iku kaurut saka taun 360 nganti 369.
  • saka tembung omni tegese kabèh uga dikenal minangka kamera derajat 360 derajat, yaiku kamera sing nduwe bidangtampilan sing nutupi kabèh bal utawa
  • Barkas: Xbox Home screenshot.JPG Barkas: Xbox 360 Marketplace - Games Hub screenshot 2011.JPG Xbox 360 ing wanci ngèrèmbakakèn dipuntèpang kaliyan asma Xenon
  • Insta360 Pro - Insta360 official site Gear 360 - Samsung LG 360 CAM R105 - LG official site Nikon KeyMission 360 - Nikon 米家全景相机 - 小米商城 ing basa Cina 小蚁VR全景相机
  • 25 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1876 - Muhammad Ali Jinnah, pasirah Pakistan Dinten
  • Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 360 jam 2G 360 jam 3G nalika standby lan tahan 6 jam 2G 6 jam 3G nalika kanggo
  • iku ing Greenwich, London Britania Raya sing dianggep titik bujur 0 utawa 360 sing wis dadi aturan internasional. Titik ing sisih kulon bujur 0 diarani
  • 26 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 360 utawi 361 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 2004 - Lindhu ageng kaliyan tsunami kadadosan wonten
  • Maret 2002 ing Eropa lan Australia. Xbox kuwi konsol wiwitan sadurungé Xbox 360 lan dadi konsol pertama sing digawé Microsoft kanggo kpnsol dolanan. Konsol
  • Layaré TFT resistive touchscreen, 16M werna ukuran 2.8 inchi kanthi résolusi 360 x 640 piksel. Nokia 5250 nggunakaké sistem operasi Symbian. Kanggo sesukan