Back

ⓘ Hatem Ben Arfa




Hatem Ben Arfa
                                     

ⓘ Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa ya iku salahsijiné juru main bal-balan teka Perancis sing saiki main ndhik Paris Saint-Germain.

Ben Arfa miwiti kariré ndhik klub amatir tlatah Île-de-France, kaya ta AC Boulogne-Billancourt lan Versailles. ndhik taun 1999, piyambaké kepilih kanggo mèlu dilatih ndhik Clairefontaine, wektu kuwi dadi pusat anggon pelatihané arèk-arèk enom ndhik Perancis. Ben Arfa ngentèkné wektu 3 taun ndhik akademi lan sawisé ndhik Clairefontaine piyambaké dikontrak karo Olympique Lyon. Ndèk tim kuwi piyambaké memenangné 4 gelar Ligue 1. Awal kariré ndhik Lyon, piyambaké main dadi penyerang tengah, nanging dipindahné dadi juru main sayap wektu mangsa 2007-08.

Ndèk mangsa panas 2008, Ben Arfa dikontrak karo Marseille, regané sewelas juta euro. Karo Marseille, piyambaké menangné gelar liga 2009-10, sakdawané kariré kuwi gelar liga kelimané, sarta Coupe de la Ligue ndhik taun 2010. Sawisé 2 taun ndhik Marseille, Ben Arfa gabung karo klub Inggris Newcastle United nganggo status silihan lan bisa uga ana ing kontrak tetep. Ndèk wulan Januari 2011, Ben Arfa resmi dikontrak tetep karo klub Inggris kuwi.

                                     
  • Simpson 6 DF Mike Williamson 8 MF Vurnon Anita 9 FW Papiss Cissé 10 MF Hatem Ben Arfa 14 DF James Perch 15 MF Dan Gosling 16 DF Ryan Taylor 17 MF Romain Amalfitano