Back

ⓘ 396




                                               

Nokia C2 01

Nokia C2 01 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Maret taun 2011 lan duwé ukuran 109.8 x 46.9 x 15.3 mm déné boboté 89 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia C2 01 dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1020 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa k ...