Back

ⓘ 407




                                               

Transponder

Transponder ya iku kacekak saka transmitter responder kang ngandut arti sawijining piranti otomatis kang narima, uga mguatake lan ngirim sinyal sajeroning frekuensi tartemtu.

                                     

ⓘ 407

  • Milénium: Milénium ping 1 Abad: Abad ping 4 Abad ping 5 Abad ping 6 Dasawarsa: 380 - an 390 - an 400 - an 410 - an 420 - an Taun: 404 405 406 407 408 409 410
  • 417 418 419 420 Dasawarsa 1: 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Abad kaping 4 - Abad kaping 5 - Abad kaping 6 Kalèndher
  • kanthi kawedharé Dhekrit Présidhèn 5 Juli 1959. Kamus Besar Basa Indonésia. Jakarta: Balai Pustaka, 1994. ISBN 979 - 407 - 182 - X. Pratélan pemimpin nagara
  • Infanteri 1 Kostrad Pusat Basa Indonésia Kamus Besar Basa Indonésia: Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2005. ISBN 979 - 407 - 182 - X. Cithakan: Ékan militèr
  • Pustaka Cithakan wiwitan taun 1922 Cithakan angka 38 taun 2003 ISBN 979 - 407 - 167 - 6 Anak dan Kemenakan La Hami Memang Jodoh Gadis yang Malang pertalan
  • Prabu Kuntiboja kang dadi raja ing Karajan Boja. Kunti Ensiklopedi Wayang Purwa, Balai Pustaka 1991, ISBN 979 - 407 - 341 - 5 - Situs Ki Demang: Galeri wayang
  • Notosusanto, Nugroho 2008 Sajarah Nasional Indonesia II: Zaman Kuno. PT Balai Pustaka. ISBN 979 - 407 - 408 - X. Cet. II, hlm. 288. Diaksés 6 Agustus 2012.
  • Palgunadi, Bram 2002 Serat Kandha Karawitan Jawi. Bandung: ITB Press. pp. 407 408. ISBN 979 - 9299 - 71 - 3. Spiller, Henry 2004 Gamelan: The Traditional
  • 500 hektar punika katetepaken kanthi Surat Dudutan Mantri Kehutanan No. 407 Kpts - II 1993 Saderengipun taun 1981 pulo punika sampun katetepaken dados
  • nuduhaké sandi asma Kiyahi Sarataka Serat Jayengbaya, R. Ng. Ranggawarsita, alihbasa L. Mardiwarsito, Balai Pustaka Jakarta, 1988. ISBN 979 - 407 - 080 - 7
  • gizzard, ginjel, jantung lan ati. Foster, Simon 2010 Frommer s China. p. 407 Knapp, Ronald. Chinese landscapes: the village as place. p. 217. A duck
  • Wétan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 3. 407 km2. Kutha krajan kacamatan ana ing Kuala Kuayan, adohé kutha krajan kacamatan