Back

ⓘ 410




                                               

Nokia 6108

Nokia 6108 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46.4 x 22.8 mm déné boboté 98 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Sky Diver, Triple Pop, Bounce bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo s ...