Back

ⓘ 440




                                               

Pizza leléwa Detroit

Pizza gaya Detroit minangka pizza persegi panjang sajian jero sing diwenehi keju bata Wisconsin lan saos adhedhasar tomat sing dimasak. Adonan biasane duwe tingkat hidrasi 70 persen utawa luwih dhuwur, sing nggawe kerak terbuka, keropos, lan kenyal kanthi eksterior sing asri. Adonan sing seger diwenehi bukti kaping pindho lan diulur nganggo tangan ing pojok wajan. Nalika bumbu wajan baja anyar, umume kudu dipanggang nganggo adonan 10 nganti 18 ons saben wajan. Randazzo ujar manawa kerak kasebut kudu kandel udakara 1.5 inci kanggo pizza gaya Detroit sejati. Roso mentega saka kulit kerak sak ...