Back

ⓘ 551




                                               

Évaporator

Evaporator yaiku sawijining piranti kang duwé fungsi nowahi sapérangan utawa sekabehane sawijining pelarut saka sawijining larutan saka wujud cair dadi uwab. Evaporator duwé rong prinsip dhasar, kanggo nijolake panas lan anggo misahake uwab kang kabntuk saka cuwèran. Evaporator racaké kasusun saka telung pérangan, yaiku pangijol panas, pérangan evaporasi, lan pamisah kanggo misahake uwab saka cuwèran banjur dilebokake ing kondenser utawa ing piranti liyané. Asil saka evaporator lumrahé bisa wujud padatan utawa larutan berkonsentrasi. Larutan kang wis dievaporasi bisa baé kasusun saka piran ...