Back

ⓘ Ucik Supra




                                     

ⓘ Ucik Supra

Ucik Supra ya iku sutradara lan panganggit skenario film saka Indonesia. Asmane kawentar ana ing donyane perfilman Indonesia miyos pakaryane minangka sutradara film-film komedi awit dasawarsa 1990-an. Tumeka saiki, Ucik Supra esih nggarap sinétron Tukang Bubur Naik Haji kang diputer ing stasiun RCTI, linambaran skenario kang kaanggit déning Imam Tantowi.

                                     

1. Pakaryan Film

  • Sinetron Tukang Bubur Naik Haji minangka sutradara
  • Panggung Pinggir Kali 2004 minangka sutradara
  • Rebo & Robby 1990 minangka panganggit skenario
  • Rebo & Robby 1990 minangka sutradara
  • Badut-badut Kota 1993 minangka sutradara
                                     

2. Bebungah

  • Piala Citra kategori Sutradara Terbaik Festival Film Indonesia Rebo & Robby, 1991
  • Nominasi Festival Film Indonesia
  • Giyaran Terpuji, Bandung Film Festival Rumah Kardus, 1993