Back

ⓘ Stasiun televisi Indonésia




                                               

Bali TV

Bali TV inggih punika salah satunggaling stasiun televisi swasta inggih kanthi giyaran gratis minangka televisi kanthi wujud jejaringan utawi televisi terestrial ingkang wonten ing Indonésia. Bali TV punjeripun inggih wonten ing Bali, ingkang madeg ing sak ngandhapipun pandheganipun Satria Naradha ingkang minangka pandheganipun Kelompok Media Bali Post. Kekiyatan saking daya panceripun stasiun tv Bali TV punika ing wekdal sapunika inggih saged ngantos 10 kilo watt ingakng dipunpanceraken saking Bukit Bakung, Jimbaran ing channel 39 UHF kanggé wewengkon Denpasar lan ing channel 59 UF kanggé ...

                                               

Carita TV

Carita TV ya iku stasiun TV swasta, Stasiun TV kang kawiwitan ngudhara kanthi uji coban B-Channel. Stasiun Carita TV bisa dipréksani ing channel 32 UHF. Stasiun televisi ini merupakan jaringan B-Channel.

                                               

Dhoho TV

Dhoho TV ya iku stasiun TV swasta, Stasiun TV kang kawiwitan ngudhara kanthi uji coban B-Channel. Stasiun Dhoho TV bisa dipréksani ing channel 23 UHF.

                                               

Jogja TV

Jogja TV inggih punika salah satunggaling stasiun televisi swasta inggih kanthi giyaran gratis minangka televisi kanthi wujud jejaringan utawi televisi terestrial ingkang wonten ing kitha Yogyakarta, Indonésia. Jogja TV dipungadhahi déning PT Jogjakarta Tugu Televisi lan ugi minangka stasiun televisi ingkang sepisanan wonten ing Yogyakarta. Stasiun televisi punika inggih ugi minangka anggota jaringanipun Bali TV. Kantoripun Jogja TV inggih punika mapan wonten ing Jl. Wonosari Km. 9. Jogta TV dipunkepyakaken déning Sri Sultan Hamengkubuwono X ing tanggal 17 September 2004. Ing wiwitanipun m ...

                                               

MNC Entertainment

MNC Entertainment inggih punika salah satunggaling program saluran ingkang nayangaken sinétron, kuis, sitkom, lan sapanunggalanipun. MNC Entertainment ing wekdal salajengipun inggih ugi badhé nayangaken 4 program pawartos saking RCTI lan 2 program pawartos saking Global TV. Saluran tivi punika inggih namung saged dipuntingali déning pamiyarsa ingkang gadhah lengganan Indovision lan Top TV ing channel 85, OkeVision ing channel 102.

                                               

Spacetoon

Spacetoon ya iku sawijining stasiun televisi suwasta kang digiyarake kanthi nasional ing Indonesia. Kanggo njangkepi prasyarat 10 % tayangan konten dhaerah tumuju televisi-televisi nasional, maka jaringan televisi sajeroning mproduksi kang ngangkat konten dhaerah ing saben-saben biro. Sabanjuré uga ndhuweni program-program produksi kanthi in house uga tuku tinuku saka production house. Stasiun televisi Spacetoon juga pérangan saka jejaring televisi.

                                               

Sumatera TV

TV Plus! punika stasiun televisi lokal Bogor. TV Plus! wonten ing frekuensi 36 UHF. Madek kanthi jeneng perusahaan TV Plus madeg minangka stasiun TV lokal ingkang paring program ingkang isinipun ndidik sarta nglipur warga masarakat.

                                               

Top TV Network

Top TV Network ya iku sawijining stasiun televisi swasta jejaringan ing Indonésia. Stasiun televisi kang didadèkaké stasiun televisi jejaringan kapisanan kang mfokusake giyaran ing wewengkon wétan lan tengah pérangan Indonésia.

                                               

TvOne

tvOne inggih punika sawijining stasiun televisi swasta Indonésia. Stasiun televisi punika dipundhirikaken nalika tanggal 30 Juli 2002 déning pangusaha Abdul Latief. Nalika samanten, konsèp panyungsunan acaranipun inggih punika kathah nengenaken prakawis ingkang ngarah dhateng klenik, erotisme, pawartos kriminalitas lan sapérangan hiburan sanèsipun. Wiwit taun 2006, sapérangan sahamipun ugi kagunganipun Grup Bakrie ingkang ugi gadhah Stasiun Televisi antv. Nalika tanggal 14 Fèbruari 2008, Lativi kanthi resmi gantos nama dados tvOne, kanthi komposisi 70 persèn pawartos, sisanipun gabungan pr ...

                                               

Vision+

Vision+ sebelumnya bernama Indovision, OkeVision dan Top TV dan MNC Vision iku sawijining stasiun televisi satelit langganan sing digulawentah déning PT MNC Skyvision. Parusahan sing diadegaké ing tanggal 8 Agustus 1988 iki miwiti masaraké produk jasané ing wiwitan taun 1994 lan tanggung jawab ngenani pamasaran program pangelolaan sarta pelayanan marang para pelanggan. Wiwitané Indovision migunakaké jasa transponder lan sistem broadcasting satelit Palapa C-2 sarta migunakaké analog nganggo frekuensi C-Band. Nanging, sabanjuré dirancang proyèk peluncuran satelit Indostar-1 utawa sing saiki ...

                                               

Amuntai TV

Music Box Bincang Bola Ladies Nite Trekker Loliipop Panorama Pagar Alam dan Lahat Program lokal Amuntai TV segera Cahaya Ilahi Hawaii Five-O CSI Vegas Late Nite Show Masa Sich Musiclicious Artmosfer Indonésia Banget Sport Zone Sang Juara Enjoying Everyday Life The X-Factor Karena Aku Wanita Semangat Hidup City Info Pagar Alam segera PopCorn Cuap-Cuap ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia

                                               

Belu TV

Ujung Televisi ya iku salah sawijining stasiun televisi regional kanthi kantor kang mapan ing Atambua, Indonesia. Stasiun TV ini dapat dinikmati melalui Channel 21 UHF di frekuensi 799.25Mhz. Stasiun televisi ini merupakan jaringan dari STV Network. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia

                                               

BETV

Art Attack Arpo relay Rajawali Televisi Treking Upin & Ipin Tom & Jerry Sulsel Zone Musik BE Berita Sulsel Dragon Ball Menting Harapan BoBoiBoy relay Disney Channel Lejel Home Shopping

                                               

Bloomberg TV Indonesia

Bloomberg TV Indonesia iku saluran informasi bisnis 24 jam ke siji ana ing Indonesia karo standar internasional sing tayang perdana ana ing Indonesia 11 Juli 2013 ana ing channel 13 First Media. Bloomberg TV Indonesia disiarna langsung sekang jantung kutha Jakarta ngambi kabèh platform sing dioperasikna sekang studio High Definition berteknologi dhuwur.

                                               

Jimbarwarna TV

Music Box Semangat Hidup Artmosfer Late Nite Show Indonésia Banget Musiclicious Kabar Bali Kerjasama Ambara TV Trekker Enjoying Everyday Life Cahaya Ilahi Lollipop The X-Factor Karena Aku Wanita Kabar Kabupatèn Jembrana Segera CSI Vegas Bincang Bola PopCorn Cuap-Cuap Sang Juara Ladies Nite Anak Ceria Kerjasama Carlita TV Segera Sport Zone Hawaii Five-O

                                               

Kandangan TV

Acèh TV merelay acara sepakbola dari relay antv, tvOne, dan RCTI. Sepakbola tersebut disiarkan baik live dan melawan Acèh, maupun tidak. Ulah raga tersebut dalam nagari. Indonesia Super League relay antv, dan tvOne Liga Indonesia relay RCTI ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia

                                               

Murakarta TV

Acèh TV merelay acara sepakbola dari relay antv, tvOne, dan RCTI. Sepakbola tersebut disiarkan baik live dan melawan Acèh, maupun tidak. Ulah raga tersebut dalam nagari. Indonesia Super League relay antv, dan tvOne Liga Indonesia relay RCTI ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia

                                               

Natuna TV

Natuna TV ya iku salah sawijining stasiun televisi regional kanthi kantor kang mapan ing Kabupatèn Natuna, kapuloanRiau, Indonesia. Stasiun TV ini dapat dinikmati melalui Channel 10 VHF di frekuensi 799.25Mhz. Stasiun televisi ini merupakan jaringan dari Detik tv. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia

                                               

Selidah TV

The X-Factor Artmosfer Loliipop Masa Sich PopCorn Indonesia Banget Hawaii Five-O Trekker Panorama Kabupatèn Tana Toraja Program lokal Selidah TV segera Bincang Bola Semangat Hidup CSI Vegas Musiclicious Cuap-Cuap Karena Aku Wanita Sport Zone Ladies Nite Late Nite Show Music Box Sang Juara Cahaya Ilahi Enjoying Everyday Life Kabare Kabupatèn Bone segera ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia

                                               

Semenanjung Televisi

Ujung Televisi ya iku salah sawijining stasiun televisi regional kanthi kantor kang mapan ing Kutha Batam, kapuloanRiau, Indonesia. Stasiun TV ini dapat dinikmati melalui Channel 39 UHF di frekuensi 799.25Mhz. Stasiun televisi ini merupakan jaringan dari STV Network. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia