Back

ⓘ 679




                                               

Wajan panggangan

Wajan panggang yaiku piranti masak sing digunakake kanggo daging panggang ing oven, nganggo utawa tanpa sayuran utawa bahan liyane. Wajan panggang bisa digunakake kanthi rak sing lungguh ing njero wajan lan daging kasebut lungguh ing sadhuwure tetes lemak lan jus. Rak panggang bisa dadi bagean tambahan saka wajan panggang. Rak bisa uga horisontal lan dilebokake ing wajan panggang, utawa bisa uga rak sing ana ing vertikal ing wajan. Rak sing umume digunakake kanggo manggang unggas. Variasi saka rak panggang yaiku resep bir bisa ayam.