Back

ⓘ The Amazing Grace




                                     

ⓘ The Amazing Grace

The Amazing Grace inggih punika filem sandhiwara sujarah saking Inggris-Nigeria ingkang kadamel taun 2006. Filem punika dipunsutradarani Jeta Amata, dhedhasar skénario anggitanipun Jeta Amata lan Nick Moran. Wondéné juru damel dipunayahi déning Amata lan Alicia Arce. Ingkang maragani filem punika antawisipun Joke Silva, Nick Moran, Scott Cleverdon, Mbong Odungide, Fred Amata, lan Zack Amata. Joke Silva kadhapuk dados narator ing filem punika. The Amazing Grace kasil mlebet ing sewelas nominasi lan menangi bebungah Achievement in Cinematography ing Africa Movie Academy Awards taun 2007.

                                     

1. Ringkesan

Filem punika nyariyosaken babagan sujarah reformasi wontenipun dol-tinuku batur tukon ing Kraton Inggris. John Newton Nick Moran tumuju wonten salah satunggalipun panggènan ingkang sapunika jejuluk Nigeria kanthi nitih prau, saperlu numbasi para batur tukon, nanging saestu kaget ngadhepi kawontenan ing mriku. Salajengipun John Newton dados imam Katulik ing salah satunggalipun gréja ing Anglikan.

                                     
  • Amazing Grace inggih punika filem sandhiwara biografi saking Inggris - Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2006. Filem punika dipunsutradarani Michael
  • Shailene Diann Woodley, Born 11 15 1991 The Amazing Spider - Man 2 Has Minor Role For Mary Jane Shailene Woodley Cut From Amazing Spider - Man 2