Back

ⓘ Pacing




Pacing
                                     

ⓘ Pacing

Ing Jawa karan pacing, tepung tawar, poncang-pancing, lan bunto, ing Sumatera karan tabar-tabar, kelacim, setawar, tawar-tawar, tebu tawar, tubu-tubu, sitawar, tawa-tawa, lan totar. Ing Sulawesi, diarani lingkuwas, lincuas, palai batang, tampung tawara, galoba utan utawau tepu tepung, déné wong Maluku ngarani muri-muri, tebe pusa, tehu lopu, uga-uga lan tehe tepu.