Back

ⓘ Death Race 2050




Death Race 2050
                                     

ⓘ Death Race 2050

Death Race 2050 inggih punika filem sandhiwara satir kumedhi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani G.J. Echternkamp ngrangkep minangka panganggit skénario. Ingkang maragani filem punika antawisipun Manu Bennett, Marci Miller, lan Malcolm McDowell. Dead Race punika filem candhakan saking Death Race 2000 ingkang kadamel ing taun 1975. Filem kakalih dipundamel déning Roger Corman, ingkang nggambaraken bilih filem punika "satunggalipun gambar balapan montor kanthi lelucon tabu."

                                     

1. Ingkang maragani

  • Malcolm McDowell minangka The Chairman of The United Corporations of America. Karakter punika awujud parodi kanggé Donald Trump
  • Leslie Shaw minangka Eve Rocket
  • Marci Miller minangka Annie Sullivan
  • Yancy Butler minangka Alexis Hamilton
  • Burt Grinstead minangka Jed Perfectus
  • Folake Olowofoyeku minangka Minerva Jefferson
  • Manu Bennett minangka Frankenstein
  • Anessa Ramsey minangka Tammy
                                     

2. Latar wingking

Corman pikantuk pamikiran ndamel filem candhakan punika saking Death Race 2000 nalika nglampahi wawan rembag ingkang kasuwun déning juru warta Italia, ingkang gadhah pamanggih bilih The Hunger Games punika mèmper kaliyan filem Death Race 2000 Corman sesambetan kaliyan Universal Pictures ingkang ndamel filem candhakan modhèren lajeng ngrembag kanthi ngangkat malih pérangan satir saking filem aslinipun. Corman ngendika, "Panjenengan sampun makarya kanthi prayogi." Filem punika dipunbabar ing Amérikah Sarékat awujud DVD lan Blu-ray sesarengan tigang filem dhokumènter The Making of 2050, Cars! Cars! Cars!, lan The Look of 2050.