Back

ⓘ 1G



                                     

ⓘ 1G

1G utawa First Generation iku tèknologi sistem komunikasi sèlulèr gènerasi pisanan. Tèknologi iki nggunakaké sistem analog, sing kasuwur kanthi jeneng AMPS lan TACS. Tèknologi 1G diawiti ing taun 1980. Tèknologi sistem analog ana ing 1G nggunakaké Digital Signaling. Analog mono sawijining cara mindhah informasi lumantar jaringan télékomunikasi. Tèknologi 1G namung bisa nglayani komunikasi lumantar swara. Tèknologi iki panggunané wis digantèni déning 2G, 3G, 4G, lan 5G.

Tèknologi 1G ana kurangé, kaya ta winatesé momotan sistem. Masalah mangkono amarga 1G isih nganggo FDMA kanggo aksès dhobel, kamangka FDMA matesi kanalé mung kanggo palanggan siji. Sanajan palanggan ora lagi ngirim informasi, kanalé ora bisa digunakaké palanggan liyané. Iku dumadi terus-terusan nganti pungkasé obrolan. Tèknologiné kang ngrembaka ora cocog siji karo liyané, prakara iku mulané matesi obahing palanggan awit mung bisa nganggo ing jaringan sing padha ora bisa ngambah jaringan liya. Masalah liyané ya iku 1G mung mènèhi fasilitas komunikasi swara. Sistem kamanané uga kurang amarga isih nggunakaké modhulasi analog FM.

Acar endhog bit
                                               

Acar endhog bit

Endhog bit acar minangka salah sawijining jinis olahan arupa endhog sing wis digodhog kanthi keras sing bisa diobati ing brine bit, jus bit, cuka, gula, cengkeh lan rempah-rempah liyane. Ana macem-macem variasi regional sajian klasik iki; kayata, sawetara resep ngganti cuka sari kanggo cuka putih, lan gula coklat kanggo gula putih. Endhog bit pickled gampang digawe lan duwe warna pink kaya sawise sedina.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →