Back

ⓘ 1210




                                               

Iwak dara

Ing terminologi kuliner, squab minangka merpati domestik sing isih enom, umure kurang saka patang minggu, utawa daginge. Daging iki umume dicritakake kaya ngicipi kaya iwak pitik sing peteng. Tembung kasebut bisa uga asale saka Skandinavia ; tembung Swedia skvabb tegese "daging longgar, tur lemu". Biyen ditrapake kanggo kabeh spesies dara lan dara, kayata dara kayu, dara sungkawa, dara socorro sing wis punah, lan dara penumpang sing saiki wis punah, lan daginge. Paling anyar, daging iki asale meh kabeh saka merpati piaraan. Daging gamebirde dara lan dara sing diburu utamane kanggo olahraga ...

                                     

ⓘ 1210

  • Milénium ping 2 Abad: Abad ping 12 Abad ping 13 Abad ping 14 Dasawarsa: 1190 - an 1200 - an 1210 - an 1220 - an 1230 - an Taun: 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213
  • Dasawarsa 1210 - an iku kaurut saka taun 1210 nganti 1219.
  • 2014. squab Merriam - Webster s Collegiate Dictionary 11th ed. 2004. p. 1210 ISBN 978 - 0 - 87779 - 809 - 5. Dibukak ing 27 August 2009. OED gives earliest usage
  • Sport 0730 - 0800 UTC English language features programming 1200 - 1210 UTC RFI News 1210 - 1230 UTC English language features programming 1400 - 1430 UTC RFI
  • Gréja diyasa manèh nalika masané Carolingian nganti abad kaping 12. 6 Juli 1210 katedral rusak gara - gara geni lan rékonstruksi wiwit dilakoni sawisé musibah
  • 1221 1220 - 1219 - 1218 - 1217 - 1216 - 1215 - 1214 - 1213 - 1212 - 1211 1210 - 1209 - 1208 - 1207 - 1206 - 1205 - 1204 - 1203 - 1202 - 1201 1200 - 1199
  • 1198 1199 1200 - an 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 - an 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 - an 1220 1221 1222 1223
  • bèngkèl utawa juru ukir watu sing ditepungi mawa jeneng Sigraf udakara 1175 1210 Saka manten reca - reca abad tengahan sadurungé, namung salib kamenangan
  • Milénium ping 2 Abad: Abad ping 11 Abad ping 12 Abad ping 13 Dasawarsa: 1180 - an 1190 - an 1200 - an 1210 - an 1220 - an Taun: 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203
  • Milénium ping 2 Abad: Abad ping 12 Abad ping 13 Abad ping 14 Dasawarsa: 1180 - an 1190 - an 1200 - an 1210 - an 1220 - an Taun: 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211
  • Milénium ping 2 Abad: Abad ping 12 Abad ping 13 Abad ping 14 Dasawarsa: 1200 - an 1210 - an 1220 - an 1230 - an 1240 - an Taun: 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229
  • Milénium ping 2 Abad: Abad ping 12 Abad ping 13 Abad ping 14 Dasawarsa: 1200 - an 1210 - an 1220 - an 1230 - an 1240 - an Taun: 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230