Back

ⓘ Sagita (grup musik)




Sagita (grup musik)
                                     

ⓘ Sagita (grup musik)

Sagita iku sawijining grup musik utawa orkes melayu saka Nganjuk, Jawa Wétan. Sagita mbeta dangdut koplo sing digabungaké karo kesenian jaranan. Campuran saka unsur musik iku mau diarani Jaranan Dangdut. Saéngga, Sagita dadi pelopor musik Jandut ning Indonesia. Jargon sing kerep karan ya iku Assololley ".

                                     

1. Ciri khas

Ing saben katon, Sagita bakal nambah musik jandut ing menit pungkasan laguné. Sing paling nonjol ya iku wektu bagéan kempul. Swara iku mau kasil saka gitar listrik, saéngga nduwé ciri khas dhéwé.

                                     

2. Album

Sagita karo personil lawas

  • Ngamen 2
  • Ngamen 13
  • Ngamen 12
  • Religi 2013
  • The Best Nike Ardilla
  • Religi 2011
  • Ngamen 4
  • Live Ngawi 2011
  • Ngamen 11
  • Ngamen 7
  • Live Telaga Ngebel 2011
  • Ngamen 9
  • Anak-anak Vol 2
  • Ngamen 5
  • Ngamen 6
  • Ngamen 8
  • Anak-anak Vol 1
  • Religi 2012
  • Ngamen 10
  • Ngamen 1
  • Ngamen 3
  • The Best Rhoma Irama

2018

  • Ngamen 23
  • Ngamen 22

2019

  • Ngamen 24 ̆The Best Eny Sagita 2019
                                     

3. Daftar penyanyi

Sering Tampil

  • Rindi Safira
  • Eny Sagita
  • Mala Agatha
  • Atika Novi
  • Shinta Arsinta
  • Irenne Ghea Monderella
  • Sarah Brillian

Tau katon

  • Jihan Audy
  • Indah Andira
  • Alice Arkadewi
  • Rina Amelia
  • Ike Vanesa
  • Ikif Kawashima
  • Nopar Pradipta BP4
  • Nella Kharisma
  • Stress Royal
  • Paijo Londo
  • Mona Ochan
  • Wandra
  • Sarah Brillian
  • Elsa Safira
  • Vita KDI
  • Andra Kharisma
  • Wika Salim
  • Dimas Tejo
  • Mia Dian Kurnia
  • Deviana Safara
  • Niken Salindry
  • Dian Marshanda
  • Niken Aprilia
  • Demy
  • Ayu Mustika
  • Arif Citenx
  • Linda DAcademy
  • Tasya Rosmala
  • Febro DAcademy
  • Dian Puspita
  • Astrid BP
  • Wiwik Sagita
  • Trio Macan
  • Yeyen Vivia
  • Cak Rul
  • Ulfi Agista
  • Magdalena
  • Via Vallen
  • Ike Nurjanah
  • Brodin