Back

ⓘ Kabupatèn Tapanuli Lor




Kabupatèn Tapanuli Lor
                                     

ⓘ Kabupatèn Tapanuli Lor

Kabupatèn Tapanuli Utara iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Tarutung iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 10.605 km² utawa --- hèktar.

                                     

1. Pamaréntahan

Kabupatèn Tapanuli Utara ketata saking 15 kacamatan, --- kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  • Siborong-Borong
  • Pahae Julu
  • Pangaribuan
  • Garoga
  • Siatas Barita
  • Adiankoting
  • Pagaran
  • Pahae Jae
  • Tarutung
  • Sipoholon
  • Sipahutar
  • Simangumban
  • Purbatua
  • Muara
  • Parmonangan