Back

ⓘ Forevermore (Séri Tivi)




                                     

ⓘ Forevermore (Séri Tivi)

Iki crita saka Alexander "Xander" Grande III, mbrontak, bejat mung anak saka hotel magnate, lan Maria Agnes Calay, andhap-asor, ayu lan genah putri saka stroberi petani ing La Presa, Benguet. Padha nglintasi dalan nalika Xander tubrukan menyang Agnes stroberi truk nalika jumping basa. Sawise kedadean, wong tuwane meksa wong mbayar kanggo kerusakan lan recklessness déning gadhah wong bisa ing stroberi farm tanpa nyaman fasilitas bimbingan Agnes, kajawi dhèwèké stroberi farm masyarakat. Lelampahan menyang Xander kang kecemplung ing babar blas béda donya iki ora gampang kanggo loro-lorone, nanging, amarga kanggo Agnes lan La Presa masyarakat, kang bentuk saka bejat boy menyang banget nengsemake, pangerten, lan ngrawat wong lanang, kinasihan déning everyone. Xander lan Agnes rauh tiba rumiyin ing katresnan karo saben liyané, nanging kang ora dingerteni kanggo Agnes, Xander wis bisnis unfinished karo katresnan kang kawitan, Kate Saavedra. Aside saka iki, Xander lan Agnes katresnan iku luwih tantangan nalika padha njaluk entangled ing stroberi tanah farm regejegan antarané kulawargané. Sadhar apa iku penting, Xander ndadekake paling kurban kanggo Agnes, wong wadon kang tresna paling, lan kang iku paling apik kanggo wong-wong mau kanggo pérangan cara. Minangka nasib bakal duwé iku, sawisé rong taun saka misahake, padha ketemu manèh.

                                     

1.1. Paraga Paraga liyané

  • John Wayne Sace minangka Kano
  • Lilia Cuntapay minangka Aling Aunor
  • Gio Alvarez minangka Atty. Isidro "Teo" Salazar
  • Elisse Joson minangka Roselle
  • Marco Gumabao minangka JC
  • Callalily minangka piyambak ing Perang saka Bands
  • ChicoSci minangka piyambak ing La Presa Palooza
  • Rolando Inocencio minangka Presiden saka Universitas Rallos
  • Alfred Martin minangka enom Alexander Xander Grande
  • Igi Boy Flores minangka Momon
  • Michael Flores minangka Congressman Jaime Saavedra
  • Evelyn "Matutina" Guerrero minangka Aling Pasencia
  • CJ Navato minangka Dexter
  • Karen Dematera minangka Karen Poe
  • Myrtle Sarrosa minangka Jessica - A cah wadon kang nyetel munggah Xander.
  • Devon Seron minangka Jasmine
  • Jojo Alejar minangka Frank Martin
  • Mymy Davao minangka Tanya
  • Bernadette Allyson-Estrada minangka Loulie Perez-Saavedra
  • Nonong "Bangkay" de Andres minangka Mang Banky
  • Ricky Rivero minangka piyambak TV Inang kanggo Ndhuwur Bad Boy
  • Mel Kimura minangka Venus
  • Arnold King minangka Tim
  • Lus Fernandez minangka Aling Galietta
  • Jesse James Ongteco minangka Niknok
  • Marina Benipayo minangka Stephanie "Steph" Montecillo–Camembert
  • Banda ni Kleggy minangka piyambak ing Perang saka Bands
  • Erich Gonzales minangka Alexandra "Alex" Pante - "estranged girl" Dhèwèké iku musuh wadon/protagonist, veterinarian, Xander kang gendakan anyar nanging mengko ngilangi munggah, amarga Xander tresna Agnes.
  • 6cyclemind minangka piyambak ing Perang saka Bands
  • Rhed Bustamante minangka enom Agnes Calay
  • Anjo Damiles minangka Jonathan Acosta
  • Joe Gruta minangka Ka Sebio
  • Karen King minangka Charlotte
  • Jasper Visaya minangka Jass
  • Dennis Padilla minangka Alex Pante kang rama
  • Raymond Osmena minangka Damian
  • Chase Vega minangka Hapon
  • Yayo Aguila minangka Nyebabake
  • Gabriel Sumalde minangka Sebastian "Basty" Grande
  • Miguel Morales, Daniel Ombao lan Renz Michael minangka Jay bestfriends
  • Pepe Herrera minangka Cesar Bernales
  • Ana Capri minangka Tetay Fernandez
  • Hyubs Azarcon minangka Sir Biboy
  • Erin Ocampo minangka Patricia Alexandra Decena
  • Kitkat minangka Shiela