Back

ⓘ Bogoboida, Paniai




                                     

ⓘ Bogoboida, Paniai

Bogoboida iku dhistrik setingkat karo kacamatan ing Kabupatèn Paniai Propinsi Papua.

Kabupatèn Paniai