Back

ⓘ Sowon




Sowon
                                     

ⓘ Sowon

Kim So-jeong, kang dikenal minangka Sowon iku penyanyi asal Koréa Kidul. Piyambakipun dikenal minangka rapper utama lan ketua grup vokal wadon GFriend.

                                     

1. Awal urip

Sowon lair ing Seoul. Pisanan piyambakipun trainee kang ana ing DSP Media. Sowon uga melu ing sawatara vidio musik sadurungé piyambakipun dhebut. Ing taun 2011, Sowon melu ing MV Rainbow To Me. Banjur ing 2013, Sowon uga melu ing MV Rainbow Tell Me Tell Me. Sawise gladhi 3 taun lan 6 sasi, piyambakipun pindhah menyang Source Music. Sawisé 1 taun lan 6 sasi, Sowon digawé debut minangka anggota saka grup vokal wadon GFriend. Sowon tau kuliah jurusan model fashion ing Sekolah Rupa Seni Hanlim lan lulus ing Fèbruari 2014.

                                     

2. Karir

Sowon debut ingkang wulan Januari 2015, minangka anggota lan ketua GFriend. Sakliyane punika, piyambakipun jupuk bagian minangka rapper utama lan vokalis ing GFriend.

                                     
  • sawisé babaran. Sadurungé Sowon gabung karo Source Music iki, dhèwèké magang ing DSP Media suwéné patang taun. Saliyané Sowon SinB lan Eunha sadurungé
  • Wigati 2015 10th Idol Star Athletics Championships MBC Bebarengan karo Sowon Yuju lan Umji 2016 King of Masked Singer MBC Kontestan Ep. 67 - 68 The