Back

ⓘ Arda Turan




Arda Turan
                                     

ⓘ Arda Turan

Arda Turan inggih punika satunggaling juru main bal-balan saking Turki ingkang main ing posisi gelandhang serang lan samenika main ing klub Spanyol FC Barcelona lan ing Timnas Turki.

Arda Turan miwiti kariripun kanthi main ing klub ibukutha Turki, Galatasaray. Turan piyambak kalebet prodhuk hasil didikan Galatasaray. Ing wiwitan karir, Arda mboten langsung gabung kaliyan Galatasaray. Turan miwiti gabung ing akadhemi Altintepsi Makelspor wekdal taun 1997.

Tigang taun ing Makelspor, Arda wangsul dhateng Galatasaray tim eném. Arda Dados juru main ingkang paling katingal saé ing tim punika. Awit saking punika, Pelatih Galatasaray wekdal punika Georghe Hagi lajeng mromosikaken dhateng tim utami Galatasaray ing mangsa 2004-2005.