Back

ⓘ Nemanja Matić




Nemanja Matić
                                     

ⓘ Nemanja Matić

Nemanja Matić inggih punika juru main bal-balan profésional saking Serbia ingkang main ing posisi glandhang lan samenika main ing klub Liga Primer Inggris Manchester United lan tim nasional Serbia. Matic dipuntumbas Manchester United saking Chelsea kanthi regu 40 yuta poundsterling. Nganggé nomer pundhak 31, Matic mbéla Manchester United ngantos 30 Juni 2020. Matic miwiti karir bal profésionalipun ing taun 2005 ing klub Jedinstvo Ub. Kalih taun ing tim menka, Matic main ngantos 16 tetandhingan, sadéréngipun pindhah dhateng klub Košice. Ing klub Košice, Matic main kanthi saé ing 70 pertandhingan nyithak 4 gol.

                                     
  • No. Pos. Jeneng 19 FW Diego Costa 21 MF Nemanja Matić 22 MF Willian 23 FW Michy Batshuayi 24 DF Gary Cahill 26 DF John Terry 28 DF César Azpilicueta 29