Back

ⓘ Jack Wilshere




Jack Wilshere
                                     

ⓘ Jack Wilshere

Jack Andrew Garry Wilshere inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional saking Inggris ingkang main minangka gelandhang, lan samenika main ing klub West Ham United lan Tim Nasional Bal-balan Inggris.

Wilshere ngudi ngèlmu bal ing Akadhemi Bal Arsenal. Amargi penampilanipun ingkang imprèsif, piyambakipun kapilih ing klub enèm, lan damel dhebut kawitan ing taun 2008 ing umur 16 taun, 256 dinten. Wilshere naté kapilih dados juru main enèm ingkang saé piyambak miturut PFA 2010-2011, juru main Arsenal of the year, kapilih déning para pandemen fans amargi performanipun ing klub Arsenal taun 2010-2011.

Karir Wilshere ing Tim Nasional Inggris, dipunwiwiti ing U-16, U-17, U-19, lan U-21. Wilshere debut ing tim senior nalika tetandhingan mengsah Tim Nasional Bal-balan Hungaria nalika umuripun 18 taun, 222 dinten, ndadosaken Wilshere peringkat 12 juru main paling eném ingkang mbaeéla tim senior Inggris.