Back

ⓘ Nokia N87




                                     

ⓘ Nokia N87

Nokia N87 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing ficially announced yet taun Not, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran déné boboté. Layaré AMOLED, 16M werna. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N87 nggunakaké sistem operasi Symbian OS. Nokia N87 dipirantèni kodhak 12 MP lan fitur LED flash, autofocus, Carl Zeiss optik. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.