Back

ⓘ Nokia 2630




Nokia 2630
                                     

ⓘ Nokia 2630

Nokia 2630 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 45 x 9.9 mm déné boboté 66 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 2630 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri BL-4B lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.

                                     
  • Li - Ion 2630 mAh lan bisa kanggo nganti nalika standby lan tahan nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM. Nokia 3