Back

ⓘ Nokia 6500 Classic




Nokia 6500 Classic
                                     

ⓘ Nokia 6500 Classic

Nokia 6500 Classic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109.8 x 45 x 9.5 mm déné boboté 94 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6500 Classic dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 830 mAh kanthi nomer sèri BL-6P lan bisa kanggo nganti 216 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.