Back

ⓘ Nokia 5310 XpressMusic




Nokia 5310 XpressMusic
                                     

ⓘ Nokia 5310 XpressMusic

Nokia 5310 XpressMusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103.8 x 44.7 x 9.9 mm déné boboté 71 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.1 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Snake II, Music Guess, Towerbloxx. Nokia 5310 XpressMusic dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BL-4CT lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 5 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.