Back

ⓘ Siemens A51




                                     

ⓘ Siemens A51

Siemens A51 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46 x 21 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM. Siemens A51 dipasaraké kanthi werna Urban Grey.