Back

ⓘ Siemens AX72




Siemens AX72
                                     

ⓘ Siemens AX72

Siemens AX72 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105.6 x 46.8 x 17.5 mm déné boboté 79 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh lan bisa kanggo nganti 220 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM. Siemens AX72 dipasaraké kanthi werna Basalt Black.