Back

ⓘ Siemens AF51




                                     

ⓘ Siemens AF51

Siemens AF51 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 79 x 41 x 19.6 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 130 x 130 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 620 mAh lan bisa kanggo nganti 220 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.