Back

ⓘ Nokia 5800 XpressMusic




Nokia 5800 XpressMusic
                                     

ⓘ Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2008, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 51.7 x 15.5 mm déné boboté 109 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 16M werna ukuran 3.2 inchi kanthi résolusi 360 x 640 piksel. Nokia 5800 XpressMusic nggunakaké sistem operasi Symbian 9.4. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 5800 XpressMusic dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash, autofocus,Carl Zeiss optik. Uga ana kodhak QVGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1320 mAh kanthi nomer sèri BL-5J lan bisa kanggo nganti 406 jam / 406 jam nalika standby lan tahan 8 jam 45 menit / 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.