Back

ⓘ Nokia 1280




Nokia 1280
                                     

ⓘ Nokia 1280

Nokia 1280 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.2 x 45.1 x 15.3 mm déné boboté 81.9 gram. Layaré monokrom ukuran 1.36 inchi kanthi résolusi 96 x 68 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 1280 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh kanthi nomer sèri BL-5CB lan bisa kanggo nganti 528 jam nalika standby lan tahan 8 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.

                                     
  • kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia 3 nggunakaké sistem operasi Android 7.0 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 3 dipirantèni kodhak 8
  • kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia 5 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 5 dipirantèni kodhak 13
  • résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia Lumia 1320 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 1320 dipirantèni
  • résolusi 768 x 1280 piksel. Nokia Lumia 925 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 925 dipirantèni
  • résolusi 768 x 1280 piksel. Nokia Lumia 928 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 928 dipirantèni
  • résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia Lumia 735 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8.1. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 735 dipirantèni
  • résolusi 768 x 1280 piksel. Nokia Lumia 920 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 920 dipirantèni