Back

ⓘ Nokia C7




Nokia C7
                                     

ⓘ Nokia C7

Nokia C7 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Oktober taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117.3 x 56.8 x 10.5 mm déné boboté 130 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.5 inchi kanthi résolusi 360 x 640 piksel. Nokia C7 nggunakaké sistem operasi Symbian^3. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia C7 dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1200 mAh kanthi nomer sèri BL-5K lan bisa kanggo nganti 552 jam / 648 jam nalika standby lan tahan 9 jam 30 menit / 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.