Back

ⓘ Nokia X2 Dual Sim




                                     

ⓘ Nokia X2 Dual Sim

Nokia X2 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2014, wiwit dipasaraké Juli taun 2014 lan duwé ukuran 121.7 x 68.3 x 11.1 mm déné boboté 150 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 4.3 inchi kanthi résolusi 480 x 800 piksel. Nokia X2 Dual Sim nggunakaké sistem operasi Android 4.3. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia X2 Dual Sim dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash, autofocus. Uga ana kodhak VGA, ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1800 mAh kanthi nomer sèri BV-5S lan bisa kanggo nganti 552 jam nalika standby lan tahan 10 jam / 13 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.