Back

ⓘ Sony Ericsson W200




Sony Ericsson W200
                                     

ⓘ Sony Ericsson W200

Sony Ericsson W200 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 44 x 18 mm déné boboté 85 gram. Layaré UBC, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game yaiku. Sony Ericsson W200 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.