Back

ⓘ Sony Ericsson K850




Sony Ericsson K850
                                     

ⓘ Sony Ericsson K850

Sony Ericsson K850 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 48 x 17 mm déné boboté 118 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Sony Ericsson K850 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur night mode, LED flash, autofocus. Uga ana kodhak Videocall ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST-38 lan bisa kanggo nganti 400 jam / 350 jam nalika standby lan tahan 9 jam / 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.