Back

ⓘ Sony Ericsson C905




Sony Ericsson C905
                                     

ⓘ Sony Ericsson C905

Sony Ericsson C905 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2008, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 49 x 18-19.5 mm déné boboté 136 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game yaiku. Sony Ericsson C905 dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST-38 lan bisa kanggo nganti 380 jam / 360 jam nalika standby lan tahan 9 jam / 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.