Back

ⓘ Sony Ericsson T715




                                     

ⓘ Sony Ericsson T715

Sony Ericsson T715 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2009, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91.5 x 48 x 14.9 mm déné boboté 96 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Sony Ericsson T715 dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 950 mAh kanthi nomer sèri BST-33 lan bisa kanggo nganti 400 jam / 350 jam nalika standby lan tahan 10 jam / 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.