Back

ⓘ Motorola A6188




                                     

ⓘ Motorola A6188

Motorola A6188 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 60 x 29 mm déné boboté 137 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola A6188 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 500 mAh lan bisa kanggo nganti 90 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.